⏰ Jen dnes extra slevy na vše! Slevový kód: VYPRODEJ

Konec legendy: Apple končí s ikonickým svítícím jablíčkem na víku MacBooků

cerny macbook s jablkem

Apple pohřbil symbol, který dlouhé roky zdobil každý MacBook a neodmyslitelně k němu patřil. Když Apple představil nějaký ten rok zpět nový MacBook 12", jednalo se o první Mac po téměř 20 letech, který neměl ikonické svítící logo Apple. Jako další se nyní přidaly nové MacBooky Pro s Touch Barem, které Apple přávě před několika dny odhalil. Vypadá to, že dny svítícího jablíčka jsou u konce.

Jako poslední MacBook Pro s ikonickým svítícím jablíčkem můžete nyní koupit u Apple novou verzi bez MacBook Pro Touch Bar a klasické původní verze MacBook Air, které ale byly nahrazeny před několik dny novým MacBook pro bez Touch Baru. Apple vyřadil tento prvek, který byl s jeho značkou spojený od dob vedení vizionářem Stevem Jobsem

Je škoda, že se Apple zbavil tak viditelného designového prvku, který právě z jeho výrobků dělal výjimečné kousky a dodával MacBooku na unikátnosti proti jiným klasickým notebookům.. Apple se snaží za každou cenu své výrobky zjednodušit a osekávat. Nejpve vypustil kvůli nutnosti pro další vývoj iPhone 7 od 3,5mm jacku pro sluchátka a nyní od svého svítícího jablka na MacBooku. Co bude asi dalším krokem?


 

tvrzene sklo pro iphone baner blog kryteo


 

Zpět na přehled článků