⏰ Jen dnes extra slevy na vše! Slevový kód: VYPRODEJ

6 důvodů proč bude iPhone 8 v roce 2017 ten nejlepší!

iphone-8-renders-860x450

Apple představil iPhone 7 jen před několika týdny a přišel s mnoha vylepšeními, někteří lidé ale nejsou rádi, že vypadá jako generace iPhonů dva roky zpět. Pro ty, kterým se nelíbí iPhone 7, jistě potěšíme, že iPhone 8 bude opravdu přelomový. Příští rok si připomeneme 10. výročí iPhonu a všechny zvěsti směřují k radikálnímu redesignu.

1. Zapomeňte na označení S

Na stránce MacRumors napsali, že analytik společnosti Barclay tvrdí, že příští rok Apple přeskočí označení modelu “S”. Je to samozřejmě i logické, kvůli 10. výročí uvedení iPhonu. Nebylo by tak vůbec překvapivé, kdyby Apple udělal něco k výročí tohoto důležitého data.

this-will-not-be-an-s-model.jpg

2. Čelní plocha bude mít celý displej bez rámečků

Mezi další “Rumors” patří i fakt, že můžeme očekávat konečně nový design iPhonu 8, který by utišil všechny pochybovače. Podle Apple blogera Johna Grubera přední obrazovka iPhonu 8 nebude mít žádné okrajové rámečky a bude to jeden velký displej.

3. Bude vyroben ze skla

Apple analytik Ming Chi Kuo tvrdí, že iPhone 8 a i jeho tělo bude vyroben kompletně ze skla. Pokud ano mohl by být designem podobný jako iPhone 4 a 4S.

it-will-mostly-be-made-of-glass

4. Zmizí home button

Podle několika dohadů nebude mít iPhone 8 home button a bude přímo zabudovaný v předním displeji, kde bude přímo snímač na otisky prstů.

the-home-button-will-be-invisible.jpg(Antonio Villas-Boas / Tech Insider)

5. Nový displej

Další vylepšení bude jiný displej. Ta by již neměla být Retina ale AMOLED.

it-will-have-an-incredible-screen(Antonio Villas-Boas / Tech Insider)

6. Bezdrátové nabíjení

Server MacRumors tvrdí, že iPhone 8 bude mít bezdrátové nabíjení. Nejnovější patent předložený samotným Applem říká, že firma hledá někoho pro optimalizaci bezdrátových řešení nabíjení.

it-will-have-wireless-charging.jpg(SCAVidsHD / YouTube)

 

Chcete svůj iPhone 5, 5S, SE, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus nebo 7 a 7 Plus nabíjet bezdrátově už nyní? Máme pro vás tip! Můžete díky této revoluční technologii bezdrátového nabíjení pro iPhone. Více ZDE.


 

copy_of_copy_of_copy_of_copy_of_copy_of_carousel_-_sablona-2

 


 

Zpět na přehled článků